Logo

Lynstegt kylling med mango og cashewnødder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 udbenede kyllingebryster uden skind skåret i tern
olie til friturestegning
3 spsk olivenolie
1 spsk hakket hvidløg
1 rød chili i skiver
1 dl blancherede mangetoutærter (sukkerærter)
3 spsk fiskesauce
1 tsk limesaft
sukker, salt og peber
1 dl hakket mango
1 dl hakket tomat
1 dl cashewnødder
 
Frituresteg kyllingestykkerne i meget varm olie i ca. 4–5 minutter, til de
er næsten gennemstegt.
Tag dem op, og lad dem dryppe af.
Varm olivenolien op og sauter hvidløg og rød chili i ca. 1 minut.
Kom kyllingen i og efter 1 minut tilsættes ærter, fiskesauce, limesaft,
sukker, salt og peber.
Lige inden servering blandes mango og hakket tomat i retten.
Pynt med cashewnødder.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.184 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her