Logo

Lynstegt svinekød med vandkastanier

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 spsk jordnødde- eller olivenolie
4 fed hvidløg
2 friske chilipebre uden frø
350 g skinkeschnitzel skåret i små terninger
1 dåse vandkastanier
1 tsk fiskesauce eller 1 tsk salt
½ potte friske korianderblade
6 forårsløg
 
Pil og hak hvidløgene fint, skær chilierne i fine ringe, hak kastanierne
groft, og hak 4 af forårsløgene groft.
De sidste 2 halveres og deles blomsterrosetter.
Varm olien i en wok og steg hurtigt kødet i 2 minutter.
Tilsæt hvidløg og chili og steg 1 minut.
Kom så kastanierne ved og steg i 4 minutter og til sidst fiskesauce, ½
dl vand og evt. lidt friskkværnet peber.
Lad det simre nogle minutter og vend så koriander og forårsløg i.
Servers med ris og de udskårne forårsløg som pynt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.076 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her