Logo

Lynstegte tigerrejer med oystersauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 spsk olie
1 fed hvidløg
½ tsk frisk ingefær
250 g store pillede tigerrejer
1 spsk oystersauce
2 spsk tør sherry
1 dl fiskebouillon
2 tsk majsmel
 
Varm olien i en wok.
Svits knust hvidløg og reven ingefær ved svag varme til det er blødt og
gyldent.
Tilsæt rejer og lynsteg ved medium varme, til de skifter farve.
Tilsæt oystersauce, sherry og bouillon og bring det til kogepunktet.
Læg låg på og lad det simre i 2 min.
Lav en jævning af majsmel og lidt vand og hæld denne jævning i retten.
Lad det simre, til saucen tykner og bliver klar.
Serveres straks. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.868 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her