Logo

Mørbrad i flødesauce i stegeso

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 stor mørbrad
salt
peber
3 ½ dl fløde
hvedemel
citron
kulør

Læg stegesoen (Römertopf) i vand 1 time før brug. Befri mørbraden for fedt og sener og gnid den med salt og peber. Læg den i stegesoen og tilsæt fløden. Sæt den i ovnen ved 225 º i ca. 45 minutter.

Jævn skyen og smag den til med krydderier og citronsaft, farv den med kulør.

Serveres med løse ris.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.627 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her