Logo

Mørdej - glutenfri

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

125-150 g Finax glutenfri melmix
100 g smør
50 g flormelis
1 æggeblomme
1 tsk bagepulver
1 knsp salt
 
Hak smørret fint i melmixet, tilsæt flormelis, bagepulver, salt og tilsidst
tilsættes æggeblommen.
Det hele æltes, dejen stilles på køl, hvis den er blevet for blød.
Bages evt i portionstørrelse eller som en hel tærtebund.
Bages ved 200°C indtil gylden farve opnås.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,6 (10 stemmer)
Siden er blevet set 9.676 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her