Logo

Majs- og bønnesalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Majs- og bønnesalat


Vi har brugt friske majs til denne salat, men du kan også bruge frosne majskerner.

2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 20 min. Koge/stegetid: 10 min.

 

#

250 g grønne bønner

2 majskolber

1 spsk olie

2 skalotteløg

1 rødløg

1 spsk sherryvineddike

1 spsk olie

salt og peber

*

 

Nip bønnerne, og kog dem i letsaltet vand i ca. 4 min.

Læg dem straks i koldt vand, og dryp af i en sigte.

 

Pil blade og hår af majskolberne, og skær kernerne af kolberne med en kniv.

Steg majskernerne møre på en pande med olie.

Pil skalotteløg og rødløg, og snit dem fint.

Vend dem sammen med majs og bønner.

Tilsæt vineddike og olie.

Smag til med salt og peber, og server som en frokostret med brød til eller som tilbehør.

 

Majs- og bønnesalat

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.779 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her