Logo

Majsmuffins med bacon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

140 g majsmel
140 g hvedemel
30 g sukker
1 tsk bagepulver
1 tsk salt
3 dl kærnemælk
2 æg
70 g smør, smeltet
120 g revet ost
90 g baconterninger

Ovnen forvarmes til 180°C.
En muffinplade med plads til 12 stk smøres eller anvend papirsforme.
Hæld majsmel, hvedemel, sukker og bagepulver i røreskålen.
Tilsæt lidt salt.
Pisk æg, kærnemælk og smeltet smør sammen.
Lav en fordybning i melet og hæld mælkeblandingen i.
Rør det let sammen med en grydeske.
Det gør ikke noget at der er klumper i dejen.
Vend ost og stegte bacontern i.
Fordel dejen i formene og bag dem 15-20 min.
Vend de færdigbagte muffins ud på en rist.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.102 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her