Logo

Majspandekager, Enchilladas

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Forret

3 dl vand
125 g majsmel (groft anbefales)
25 g smør
25 g gær
½ dl lunkelt vand
1 ½ tsk salt
⅓ tsk peber
250 g hvedemel

Vandet bringes i kog. Majsmelet drysses i, rør rundt til det er en stiv grød. Rør smørret i og stil det hen til det er lunkent. Udrør gæren i den ½ dl vand. Tilsættes grøden og æltes meget grundigt. Tilsæt hvedemel til dejen holder op med at klæbe. Stilles til hævning gerne 3 - 4 timer. Slå dejen ned og rul den ud til en gammel l - krones tykkelse. Stik ud i cirkler ved at ridse rundt om en stor desserttallerken. Lægges på panden i meget varm olivenolie og bages gylden på begge sider.
Pandekagerne kan evt. fyldes med lidt af hvert.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.817 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her