Logo

Majspandekager med mild chilisauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Forret

1 ¼ dl majsmel
¼ liter mælk
2 æg
1 knsp salt
2 spsk olie

CHILISAUCE:
1 løg
150 g champignoner
1 spsk olie
1 pakke chili seasoning-mix
¼ liter vand
½ dl tomatketchup
salt

Portionen giver 10 pandekager.
Pisk majsmel, mælk, æg, salt og olie sammen. Bag pandekagerne 2-3 minutter på hver side ved jævn varme. Det er ikke nødvendigt at bruge fedtstof, hvis man bruger en pande med teflon-belægning. Hold pandekagerne varme.
Sauce: Skær løget i terninger, og svampene i skiver. Svits begge dele i en lille gryde i olien. Tilsæt krydderiblanding, vant og tomatketchup. Kog saucen småt et par minutter og smag til med sat.

Fold pandekagerne om saucen og servér dem varme.
Kan serveres som forret ved en "mexicansk middag", som natmad eller som snacks til en velkomstdrink.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.150 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her