Logo

Majssuppe 25 fedt %

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 personer:
 
1 løg (150 g)
4 friske majskolber (500 g majskerner)
1 bdt frisk koriander
 1-2 fed hvidløg
1 frisk chili el. 1 tsk stødt chili
1 spsk olie
1 ¼ l grønsagsbouillon
salt og peber
 
1 person:
¼ løg (40 g)
1 frisk majskolbe (125 g majskerner)
¼ bdt frisk koriander
¼ - ½ fed hvidløg
¼ frisk chili el. ¼ tsk stødt chili
¾ tsk olie
4 dl grønsagsbouillon
salt og peber
 
Sauter finthakket løg, hvidløg og chili i olie.
Træk bla­de og hår af majskolberne og skær kernerne af med en kniv.
Vend dem i gryden og lad det sautere et par minutter.
Hæld bouillonen ved og lad suppen simre 10 minutter.
Blend suppen jævn og varm den igennem i gryden.
Smag til med salt og peber, drys med frisk­hakket koriander og giv brød eller varme tortillas til.
 
Energi pr. portion: 915 kJ/220 kcal  Protein: 15,2% Fedt: 24,9% Kulhydrat: 69,9%

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 927 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her