Logo

Malfatti al pomodoro

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 Personer

Gnocchi:
700 g spinat
salt
150 g ricotta
3 æggeblommer
60 g hvedemel
friskkværnet peber
reven muskatnød
3 spsk smør

Til tomaterne:
8 mellemstore tomater
½ lille løg
2 spsk smør
salt og friskkværnet peber
60 g parmesan

Spinaten plukkes af stilkene og gives et kort opkog.
Overskylles med koldt vand. Hakkes fint.
Ricottaen presse igennem sigte.
Æggeblommer tilsættes sammen med ca. 4 spsk hvedemel.
Dejen røres sammen.
Spinaten røres i og der smages til med salt, peber og muskat.
Bring en gryde med vand, tilsat salt i kog.
Spinatmassen formes til æg med hjælp af 2 skeer og et par fugtige hænder.
Læg dem i det kogende saltvand, skru ned og lad dem trække ca. 10 min til de kommer til tops.
Tag dem op med en hulske og læg dem på et viskestykke til afdrypning.
Tomaterne vaskes, kvartes og kerner fjernes.
Løget pilles og hakkes i fine tern, sauteres blanke i smørret, hvorefter tomater tilsættes.
Krydr med salt og peber og varm dem kort op.
Tænd ovnens grill-element.
Riv parmesanen fint.
Læg gnocchierne i et ovnfast fad og drys parmesan over sammen med en lille klat smør.
Gratiner dem under grillen 2 min.
Server gnocchierne i gratinformen og tomater a part.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.076 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her