Logo

Mandarinis - diabetiker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 mandariner
2 dl appelsinsaft
1 tsk flydende sødestof
2 æggehvider
2 dl flødeskum
 
Appelsinsaften tilsættes sødestoffet og stilles i frostboks, indtil den begynder at stivne.
Herefter røres de stiftpiskede æggehvider i.
Denne blanding stilles i frostboks indtil den er halvstiv.
Flødeskummet og mandarinstykkerne røres i, og desserten fryses færdig i frostboks.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 988 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her