Logo

Marcipangris

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Marcipangris

 

Julegrisen af marcipan er en klassisk mandelgave til juleaften til den, der finder mandlen i risalamanden. Lav den selv - vi har givet den lækkert fyld af blød nougat.

3 stk. Arbejdstid: 30 min.

 

#

150 g ren rå marcipan

1-2 spsk rødbedelage (fra syltede rødbeder)

50 g blød nougat

 

Glasur:

2 spsk flormelis

nogle dråber vand

 

Pynt: silkebånd

*

 

Ælt marcipanen med rødbedelage til passende lyserød farve.

Del marcipanen i 4 stykker.

Del nougaten i 3 stykker.

Pak et stykke marcipan omkring hvert stykke nougat.

Tril den til en kugle i hånden, og rul den aflang.

I den ene ende formes den lidt spids og trykkes flad til tryne.

Lav næsebor med en strikkepind eller spisepind.

Rør glasuren sammen, og sæt øjne på grisene.

 

Brug det sidste stykke lyserøde marcipan til 1 hale og 2 små ører til hver gris.

Sæt dem på grisene, og pynt med et bånd omkring maven.

 

TIPS: Du kan lave små griseunger af rester af marcipan.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 991 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her