Logo

Marcipanis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 æggeblommer
80 g flormelis
½ liter piskefløde
vaniljesukker
50 g marcipan
50 g lys chokolade
½ dl vodka

Marcipan og chokolade rives fint. Æggeblommer, flormelis og vaniljesukker piskes hvidt, let og hurtigt over vandbad. Tilsæt vodkaen. Fløden piskes og vendes i æggemassen, som ikke må være for varm, når fløden vendes i. Marcipanisen sættes i fryseren i et døgn.

Man kan pynte isen med lidt flødeskum og drysse over med lys revet chokolade, eller man kan pynte med cocktailkirsebær.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,9 (7 stemmer)
Siden er blevet set 3.050 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her