Logo

Marcipanmasse - kransekagemasse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g søde mandler
12 g bitre mandler
185 g sukker
2 æggehvider

Smutning af mandler skal forgå i rigeligt, spilkogende vand, men mandlerne må ikke koge, de bliver da bløde og massen brunlig.

Kør mandlerne flere gange gennem kødmaskinen.
Man får en fin masse, hvis man støder den malede masse med lidt æggehvider i en gryde med træklodsen fra en bollesprøjte.

Hjemmelavet kransekagemasse fås nu ved at ælte de fintrevne mandler med sukkeret og resten af æggehviderne.

Husk:
For hjemmelavet og købt kransekagemasse gælder det, at alt, hvad der anvendes, skåle, gryder og skeer, skal være rene og absolut fedtfri - ellers ødelægges massens bageevne.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 4.844 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her