Logo

Marinerede champignon 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 portion

2 spsk olivenolie
1 fed hvidløg
250 g champignoner i tykke skiver
1 mellemstort løg i tynde skiver
1 fintrevet gulerod
1 stilk bladselleri i tynde skiver
1 udkernet grøn peberfrugt, skåret i tynde ringe
1 frisk, udkernet og finthakket grøn chili
1 ½ spsk citronsaft
1 spsk hakket frisk koriander
salt og peber

Olien opvarmes på en tykbundet stegepande. Hvidløget kommes på panden og steges ved middelvarme, til det begynder at blive brunt. Så tages det op og kasseres. Læg nu champignoner; løg, gulerod, bladselleri, peberfrugt og chili på panden og steg dem ved middelvarme i 5 min. Citron- eller limesaft tilsættes sammen med koriander, og retten smages til med salt og peber.
Læg låg på panden og lad det småkoge i 5 min. Retten afkøles helt og hældes så i en serveringsskål.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 918 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her