Logo

Marinerede fiskespid

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g sejfilet uden skind
400 g rødfiskefilet uden skind
1 stor courgette
salt

Marinade:
2 friskhakket chili
2 spsk friskhakket koriander
2 ½ spsk hakket soltørret tomat
saft fra 1 citron
1 dl god olivenolie
½ tsk friskkværnet peber

For at gøre fisken mere fast, saltets den og stilles i køleskab i 8 timer.
Ingredienserne til marinaden blandes sammen.
Fisken og courgetten skæres ud i 3x3 cm store stykker og sættes på 8 spid.
Derefter marineres spiddene i 1 time.
Grill spiddene et par minutter på hver side.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.525 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her