Logo

Marinerede grønsager 7 fedt %

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 personer:
 
250 g grønne bønner
250 g gulerødder
250 g markchampignoner
1 fed hvidløg
1 tsk finthakket ingefær
3 spsk soja
salt og peber
 
1 person:
65 g grønne bønner 65 g gulerødder
65 g markchampignoner
¼ fed hvidløg
¼ tsk finthakket ingefær
¾ spsk soja
salt og peber
 
Kog de rensede bønner møre ca. 5 minutter i letsaltet, kogende vand.
Læg dem straks i koldt vand.
Skær de skrællede gulerødder i stave og kog dem et par minut­ter i letsaltet, kogende vand.
Læg dem straks i koldt vand.
Både bønner og gulerødder skal være sprøde.
Lad grønsagerne dryppe godt af og vend dem i en skål med skivede champignoner.
Rør knust hvidløg, finthakket ingefær og soja sammen og vend marina­den i grønsagerne.
Smag til med salt og peber og lad grønsagerne trække minimum 30 minutter før serve­ring.
 
Tips: Samme metode kan bruges til rodfrugter; knoldselleri, pastinak, persillerødder m.m.
 
Energi pr. portion: 309 kJ/74 kcal  Protein: 23,9% Fedt: 7,1 % Kulhydrat: 69%

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 855 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her