Logo

Marinerede grillspid oksekød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

700 gr velhængt oksekød (inderlår eller filet)

Marinade:
3 løg
2 fed hvidløg
1 dl rødvin
½ dl vand
2 spsk olie
1 ½ spsk honning

Skær kødet i terninger på 1 ½ cm.
Pil løgene og skær dem i skiver.
Pil hvidløgene og hak dem.
Bland løg, hvidløg, rødvin, olie honning og krydr med peber.
Læg kødet marinaden og lad det trække heri på et køligt sted 2-3 timer.

Vend af og til.
Tag kødet op af marinaden og kom det på spid.
Krydr med salt og peber.
Hæld marinaden med løg i en gryde og kog det igennem.
Skum det og lad løgene koge nogle minutter.
Smag til med salt, peber og evt. honning.
Læg spiddene 10-15 cm fra glødelag eller grill element.
Grill dem ca 6 minutter og vend dem et par gange.
Server grillspiddene med løgblandingen.
Grillstegte grønsager som squash, tomater og peberfrugter klæder grillspiddene.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.187 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her