Logo

Marinerede gulerødder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 gram nye gulerødder
1 løg
1 grøn peberfrugt eller mellemfine ærter
Marinade:
2 spsk sukker eller mørk farin
1 dl spiseolie
½ dl tomatketchup
½ dl vineddike
1 spsk citronsaft
½ tsk salt,
¼ tsk peber

De rensede og skrællede gulerødder skæres i ½ cm tykke skiver, der koges i letsaltet vand i 8 -10 minutter. De skal være lidt “rå” at tygge på.
Peberfrugten skæres i tern, løget skæres i tynde ½ skiver.
Alle ting til marinaden piskes til marinaden bliver tyk.
Tør gulerødderne af og bland dem med resten i en stor skål. Skal nu trække i mindst 12 timer.
Serveres til mange slags kødretter eller som tilbehør på det festlige tag-selv-bord.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.229 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her