Logo

Marinerede jordbær med grillet creme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

225 g friske jordbær i kvarte
1 tsk sukker
2 spsk orangelikør
1 dl vand
2 spsk sukker
225 g rabarber i tynde skiver
 
Creme:
2 æggeblommer
50 g flormelis
korn af 1 stang vanilje
1 ½ dl piskefløde
 
Marinerede jordbær: Kom jordbærrene i en skål og drys med sukker.
Hæld likør over.
Stil jordbærrene tildækket i køleskabet i mindst 1 time.
Bring vand og sukker i kog i en gryde.
Tilsæt rabarberne og kog dem ved svag varme og under låg i ca. 1 min.
Hæld rabarberne til afdrypning i en sigte.
 
Creme: Pisk æggeblommer, flormelis og vaniljekorn til en luftig
"æggesnaps".
Pisk fløden næsten stiv og vend den forsigtigt i "æggesnapsen".
Stil cremen tildækket i køleskabet i mindst 45 min.
Fordel de marinerede jordbær og de afkølede rabarber i 4 små, ovnfaste portionsfade (ca. 12 cm i diameter).
Rør cremen op og hæld den over frugterne.
Grill desserten øverst i ovnen, ca. 1 ½ min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.912 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her