Logo

Marinerede kartofler - lav fedt %

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g små kartofler
3-400 g grønne bønner
1 pose radiser
1 buket frisk dild, hakket groft

Marinade:
1-2 skalotteløg, finthakkede
4 spsk æbleeddike
1 spsk olivenolie, eller rapsolie
2 spsk ahornsirup
1 spsk Dijon sennep

kartoflerne vaskes/skures og koger i ca. 10 - 12 minutter.
Bønnerne dampes let i letsaltet vand.
radiserne skylles/renses og skæres i skiver

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 871 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her