Logo

Marinerede kartofler 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 gram små kogte kartofler
1 dl jomfruolivenolie
Salt og peber
1 spsk purløg
1 spsk kørvel
2 spsk persille, gerne bredbladet

Krydderurter og olie blendes i blenderen. Smages til med salt og peber. Kartoflerne lægges i ovnfast fad og overhældes med den grønne olie. Bages tildækket i en forvarmet ovn ved 180 ° i 15-20 minutter. Vend kartoflerne engang imellem.
Tips: Den lidt dyrere jomfruolivenolie, men også meget velsmagende olie kan erstattes af andre typer olier, såsom solsikke- eller vindruekerneolie, disse er dog ikke så smagsfyldte.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.695 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her