Logo

Marinerede kinarejer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(6 portioner)

De kinesiske rejer er ret store, købes da også stykvis og fås kun dybfrosne.
Tilberedt på følgende måde opnår man en lækker forret

18 kinarejer,
3-4 spsk olie.
Marinade:
1 ½ dl kinesisk soja,
2 tsk mørk farin,
3 tsk sød chilisauce,
1 dl bouillon,
cayennepeber.

De skyllede og aftørrede rejer ristes 4-5 minutter i varm olie. Afkøles let, pilles og lægges i et halvdybt serveringsfad.
Alt til marinaden sammenpiskes i en kasserolle, sættes over varmen, småkoger 5-6 minutter, og hældes over rejerne. Serveres i marinaden. ,
Spises med grovbrød.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.846 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her