Logo

Marinerede sild - Marie's

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Det begynder altid med sildene. Gerne den marinerede sild, men også kryd­dersild og stegte sild i eddike, se opskrifter.

 

4-5 spegesildefileter (udvan­dede, men ikke marinerede)

2 små porrer

2 løg

1 lille stykke peberrod

2 tsk hel allehånde

2 tsk hele sennepskarn

1 laurbærblad

Lage:

3 dl lagereddike

1 ½ dl vand

1-1 ½ dl sukker

 

Tryk sildefileterne godt tørre i køkkenrulle og skær dem i 2-3 cm brede stykker.

Giv lagen et kort opkog og kom allehånde, hele sennepskarn og laurbærblade i.

Kom sildene i et glas eller en skål og læg de skivede løg og porrer imellem.

Kom det hele stykke peberrod ved.

Hæld den helt kolde lage over.

Lad sildene stå koldt mindst 2 døgn, før der spises af dem.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 878 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her