Logo

Marinerede sild i sennepsfløde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 marinerede sild
2 store æbler
3 stængler blegselleri
1 stort løg
2 syltede agurker
2 små tomater
1 bdt persille
purløg
 
Sennepsfløde:
1 hårdkogt æg
1 rå æggeblomme
1-2 spsk usødet lys sennep
2 dl fløde, ca
 
Skær 1 afdryppet sild i smalle snitter og resten i mindre terninger.
Skær skrællede æbler i små terninger og skyllede blegselleristængler
i smalle snitter.
Hak løg og syltede agurker fint.
Pil det hårdkogte æg, tag blommen ud og gnid den ud i en skål med en ske. Hak æggehviden og bland den med det øvrige salatfyld.
Rør den kogte æggeblomme med den rå æggeblomme og sennep.
Pisk fløden halvstiv og vend den i dressingen evt. smages til med lidt
mere salt og peber, afhængig af hvor stærk en sennep man bruger.
Tag den strimlede sildefilet fra og vend resten af fyldet i senneps
dressingen.
Anret salaten i en skål og pynt med de udskårne silde stykker, klippet
purløg og små tomat snitter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.292 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her