Logo

Marinerede store rejer i orlydej med Sauce Cardinal

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 couv.

16 store rejer
Marinade:
1 dl olie
1 saften af citron
hakket løg
peber
hakket persille

Orly dej:
250 g hvedemel
½ æg
2 dl øl
1 dl lunkent vand
½ dl olie
2 piskede æggehvider

Ris pilaw:
50 g smør
50 g løg
200 g ris
dobbelt mål vand
50 g smør
Safran
Strimler af tomat

Sauce Cardinal:
3 dl fiskefond, kogt på skaller fra rejerne og passeret.
1 ½ dl piskefløde
rejesmør
1 dl hvidvin
jævning

Rejer pilles, skallerne gemmes og rejerne marineres.
Orlydejen blandes, husk æggehvider skal piske stive, og blandes i til sidst.
Rejer tørres af for marinade, dyppes i orlydej og bages i varm olie - steges gyldne, lægges derefter på fedtsugende papir.

Ris pilaw:
Løg hakkes, smør smeltes, svits løgene heri, tilsæt safran, og ris.
Dobbelt kvantum vand tilsættes, koges med låg, til risene er møre, før serveringen tilsættes tomatstrimler og smør.
Pynt: Fintstrimlede friterede gulerødder og porrer, kørvel og fintskåret purløg.

Sauce Cardinal:
Fiskefond og piskefløde tyknes (koges ned) og monteres med rejesmør. Hvidvin tilsættes, evt. med lidt jævning. Smag til med lidt cayennepeber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 4.108 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her