Logo

Marineret, grillstegt laks med squashsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Marineret, grillstegt laks med squashsalat

 

Steg et stykke fisk eller kød på grillen og server med en god salat - det er nemt, lækkert og sommerligt.

Arbejdstid: 30 min. Marinering: 5 min. Grilltid: 20 min. Ikke fryse-egnet (4 personer)

 

#

4 stykker laksefilet, i alt 600 g

1 bdt bredbladet persille

1 fed hvidløg

1 usprøjtet citron

1 spsk olie

 

Salat:

1-2 grønne squash

1-2 gule squash

2 røde peberfrugter

2 spsk olie

2 spsk balsamico vineddike

1 fed hvidløg

salt og peber

 

Tilbehør: brød

*

 

BEGYND MED SALATEN: Skær de to slags squash i lange tynde skiver, pensl dem med olie og steg dem et par min. på hver side på en varm grill.

 

Skær peberfrugterne i kvarte og grill dem næsten sorte på skindsiden.

Træk skindet af dem og skær dem i strimler.

Læg grønsagerne i en skål og vend dem sammen med balsamico, knust hvidløg, salt og peber.

 

Hak persille, hvidløg og revet citronskal sammen og tilsæt citronsaft, salt og peber.

Vend laksen i marinaden og lad den trække 3-5 min.

 

Tag laksestykkerne op af marinaden og dup dem tørre med køkkenrulle.

Pensl dem med olie og steg dem på den varme grill ca. 8 min.

Server med squashsalat og brød.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.029 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her