Logo

Marineret lammekød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Marineret lammekød

500 g lammekød fra køllen

1-2 spsk tandoori-pasta

300 g blomkålsbuketter

2 salatagurker

4 spsk vegetabilsk olie

2 spsk østerssauce

3 spsk fiskesauce

2 kviste koriander

100 g jordnødder

 

Skyl og dup lammekødet tørt, skær det i strimler, og bland det med halvdelen af tandoori-pastaen.

Gør blomkålsbuketterne i stand og skyl dem, skyl agurkerne, flæk dem på langs, og skær dem i skiver på skrå.

Varm halvdelen af olien op i wokken, og brun strimler af lammekød kraftigt heri, tag dem så op og sæt dem til side.

Brun blomkålsbuketter og agurkestykker kraftigt i resten af olien, og lad dem stege, til blomkålen er gylden.

Krydr med resten af tandoori­pastaen, og kom atter kødet i.

Spæd op med fiske- og østerssauce.

Drys fintstrimlet koriander og grofthakkede jordnødder over.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.018 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her