Logo

Marineret struds i svampesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Marineret struds i svampesauce

500 g strudsefileter

Marinade:

1 dl tør hvidvin

1 tsk salt

1 tsk peber

10 g smør

½ spsk frisk estragon

3 tsk reven citronskal

Sauce:

250 g østershatte

25 g smør

1 dl tør hvidvin

¼ l piskefløde 38%

3 spsk Maizena

1 tsk citronsaft

salt og peber

Tilbehør: Pasta og grønsager

 

Kødet marineres i hvidvinen i køleskabet i et par timer.

Smid ikke marinaden ud.
Kødet tages op af marinaden og gnides med salt og peber.

Det brunes godt på alle sider i en gryde.
Hvidvinen fra marinaden, finthakket estragon, citronskal, salt og peber kommes i gryden.

Kødet simrer ved svag varme i ca. 25 min.

Tages op og hviler tildækket sammen med saften i 15 min.
Sauce:

Svampene svitses kort i lidt smør, tilsæt hvidvin. Koges halvt ind.

Tilsæt nu fløden og saften fra de tildækkede strudsefileter, kog ind igen.

Jævnes evt. med lidt Maizena udrørt i vand.

Smages til med citronsaft, estragonblade og salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.760 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her