Logo

Marmelade af hunkvaner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ kg hun-kvaner
½ kg rabarber
650 g melis
1 citronskal
1 tsk Atamon
 
Kvaner og rabarber skylles og skæres i ca. 1 cm. størrelse, blandes med
melis og citronskal i den gryde man skal koge i, stilles på køl i ca. 12 timer.
Koges ved svag varme ca. 1 ½ - 2 timer.
Kom Atamon i lige før det hældes i Atamonskyllet krukker og lukkes tæt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 882 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?




Effektiv reklame - klik her