Logo

Marrokkansk gulerodssuppe - 8 fedt %

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g fjerkræmix
2 spsk solsikkeolie
500 g gulerødder
1 porre
2 tomater
1 spsk koncentreret tomatpuré
1 tsk Maizenamel
1 tsk karry
¼ tsk salt
¼ tsk friskkværnet sort peber
1 nip sukker
saften af 1 citron
 
Fjerkræmixen skylles, drypper af, bringes i kog med 1 ¼ l vand og olien og koges sagte i 45 minutter uden låg.
Gulerødderne skrælles, skylles og skæres i terninger.
Porren renses, skylles og skæres i ringe.
Efter 20 minutters kogetid kommes gulerødder og porre i bouillonen og koges møre. Tomaterne skoldes, flås, skæres i stykker og koges med i suppen de sidste 5 minutter. Fjerkræmixen tages op af suppen med en hulske.
Bouillonen afkøles let og pureres i en blender.
Suppen hældes tilbage i gryden og varmes op.
Tomatpureen røres ud med Maizenamel og lidt vand og blandes i suppen sammen med krydderier og citronsaft.
Suppen koges op og holdes varm.
Fjerkræmixen befries for skind og ben og varmes med i suppen et øjeblik.


1 portion: ca. 1100 KJ/260 kcal, 31 g protein, 8 g fedt, 16 g kulhydrat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.031 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her