Logo

Marsala- og svampe vol-au-vants

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Marsala- og svampe vol-au-vants

4 pers.

 

200 g champignoner
1 spsk løg
2 tsk frisk timian
2 fed hvidløg
20 g brun farin
2 dl marsala vin
4 spsk mascarpone
2 spsk citronsaft
1 tsk havsalt
1 tsk peber
4 plader butterdej

Pynt: 2 spsk frisk purløg

Vask svampene hurtigt eller børst dem rene med en bagepensel.
Snit løg, timian og hvidløg fint.

Svits dem 4-5 minutter på en pande ved svag varme, tilsæt svampene og steg videre i 5 minutter.

Brun farin og marsala tilsættes, og det koges ned til saften klistrer til svampene.

Køl massen af og vend den sammen med mascarpone, citronsaft samt salt og peber.
Udstik runde butterdejsplader (brug et glas eller en kop), ca. 4 til hver person.

Bag dem i en forvarmet ovn ved 180°C i ca. 10-12 minutter eller til de er hævet til dobbelt størrelse og er gyldenbrune.

Stilles til afkøling.
Lav huller i toppen af pladerne med en finger eller skær med en lille kniv, fyld 1 skefuld svampecreme i hver.

Pynt med finsnittet purløg.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.032 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her