Logo

Matjesfilet med flødesennep

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 løg
½ l. vand
1 ½ dl eddike
2 spsk sukker
4 enebær
8 matjesfileter (a 50 g)
1 usprøjtet appelsin
1 ½ dl piskefløde
2-3 tsk dijon sennep

Løget pilles og skæres i ringe, koges op med eddike, vand, sukker og enebær.
Lagen afkøles helt.
Matjesfileterne skæres i mindre stykker, overhældes med marinaden, dækkes til og trækker i køleskab i 1 døgn.
Marinaden hældes fra, appelsinen skylles og ca. halvdelen af skallen skæres i julienne. Resten af appelsinen pilles og skæres i skiver, der deles i ¼.
Matjesfileterne blandes med løgringe fra lagen og appelsinstykker.
Fløden piskes let og vendes med sennep og fintrevet skalotteløg.
Matjesfileterne lægges i en skål, flødesennepen hældes over og der pyntes med appelsinjulienne.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.047 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her