Logo

Matjestatar

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hurtigt & nemt til 4 hurtige som forret.

6 enkelte eller 3 dobbelte matjesfileter
1 grøn eller rød peberfrugt
1-2 rødløg (eller ½ bundt forårsløg)
4 spsk citronsaft
salt, friskkværnet peber

Skær matjesfileterne med en stor skarp kniv i småbitte terninger.
Halver peberfrugterne, skær frøhusene væk.
Skyl de halve peberfrugter, så resten af kernerne skylles væk.
Skær peberfrugterne i lige så små terninger som fisken.
Pil løgene, halver dem og skær dem i tynde skiver, og så i bittesmå terninger.
(Eller rengør og skyl forårsløg og hak dem meget fint).
Bland det hele med citronsaft, lidt salt og krydr med meget friskmalet groft peber (endnu bedre: Stød peberkornene i morteren).
Smager godt sammen med pumpernickel og øl.
(smager endnu mere krydret, hvis det får lov at trække lidt)
kj pr. portion: 1200

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 757 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her