Logo

Melonpickles - Marie's

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Melonpickles - Marie's

Passer fint til bl.a. stegt og røget kød, fx hamburgerryg og skinke.

 

2 kg honningmeloner (ikke for modne)

3 dl cider eller vineddike

¾ kg sukker

3 tsk syltekrydderier

konserveringsmiddel

 

Skær melonen midt igennem og tag kernerne ud.

Skræl melonen og skær frugtkødet i små terninger.

Kom frugtterningerne kort i koghedt vand, tag dem op og kom dem straks efter i koldt vand.

Bring cider eller vineddike i kog og kom melonstykkerne i.

Lad dem koge nogle minutter.

Lad det hele stå et par døgn.

Hæld lagen over i en gryde og tilsæt sukkeret og krydderierne.

Lad lagen koge 10 minutter.

Kom frugten i og lad det koge 2-3 minutter.

Tag frugtkødet op med en hulske og kom det på rene glas.

Kog lagen lidt ind.

Tag den fra varmen og tilsæt konserveringsmiddel.

Hæld den over frugten og luk til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.115 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her