Logo

Mexicansk avocadosuppe - Sopa de aguacate

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 store modne og faste avocadoer
1 l. grønsagsbouillon
2 spsk citronsaft
1 ½ dl piskefløde
½ dl tør sherry
tortillachips
2 spsk hakket koriander
 
Del avocadoerne, fjern stenene og tag kødet ud.
Kom det i blenderen sammen med bouillon, citronsaft og piskefløde.
Blend indtil suppen er helt ensartet.
Smag til med sherry, salt og peber.
Sæt suppen i køleskabet, hvis den skal serveres kold.
I modsatte fald opvarmes den til kogepunktet.
Server suppen portionsvis drysset med stumper af sprøde majschips og
hakket koriander.
 
Tips: Hvis avocadoerne opvarmes til over kogepunktet, bliver de bitre i
smagen. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 693 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her