Logo

Mexicansk kyllingelasagne 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg kyllingefilet i strimler
Olie til stegning
2 røde peber
2 løg
1 ps. fajitakrydderi
1 stort glas salsasauce med garlicsmag
2 dl vand
3 spsk hvedemel
mælk
salt og peber
10 stk tortilla
400 g revet ost
 
Hak rød peber og løg fint og svits det i madolie i en stor gryde.
Tilsæt kyllingestrimlerne og svits videre i ca. 5 minutter.
Tilsæt krydderipulveret og rør rundt.
Drys med 3 spsk hvedemel og vend rundt.
Tilsæt glasset med tacosauce og 2 dl vand og kog op.
Spæd med mælk indtil du har en konsistens som en god stuvning.
Lad blandingen koge for lavt blus i ca. 10 minutter og smag til med salt
og peber.
Tag et stort fad og smør det ind i madolie.
Nu skal lasagnen bygges op af tortilla, kyllingestuvning, ost og så forfra
igen.
Start og slut med tortilla.
Sæt lasagnen i ovnen ved 200ºC i 20 minutter.
Serveres med nachos og grøn salat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.722 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her