Logo

Mexikansk fiskegryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g rødspættefilet
4 skalotteløg
½ tsk paprika
2 knsp cayennepeber
1 grøn peberfrugt
1 ds hakkede tomater
2 spsk mild chilisauce
2 spsk raps - eller olivenolie
 
Salat lavet af:
½ iceberg salat
2-3 tomater
½ agurk
100 g majs
       
Skær fiskefileterne i tern på ca. 1 ½ cm
Rens løg og grøn peber og skær dem i små tern
Varm wokken godt op, og kom olien i
Svits løgene til de er let brune
Tilsæt peberfrugt, hakkede tomater, chilisauce og krydderier
Vend fiskefileterne forsigtigt i og dæmp varmen
Lad retten småsimre 3-4 minutter
Smag til med salt og peber.
Salat:
Salat, tomater og agurk skæres i mindre stykker og blandes med majsene

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.833 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her