Logo

Mild hvidløgssauce 29 fedt %

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 personer:
1 løg (150 g)
1 hvidløg, ca. 8-10 fed
½ spsk olie
1 spsk hvidvinsvineddike
4 dl bouillon
2-3 tsk majsstivelse
salt og peber
 
1 person:
¼ løg (40 g)
2-3 fed hvidløg
⅓ tsk olie
¾ tsk hvidvinseddike
1 dl bouillon
½ - ¾ tsk majsstivelse
salt og peber
 
Pil hvidløgsfeddene, kom dem i en gryde med koldt vand og giv dem et opkog.
Hæld dem på en sigte, sæt dem igen over i koldt vand og gentag processen, til de har fået 6 opkog. Sauter de blancherede hvidløgsfed sammen med finthakket løg i en gryde med olie.
Til­sæt vineddike og lad den koge næsten væk.
Tilsæt bouillon og lad saucen simre ca. 15 min.
Blend sau­cen og si den over i en ren gryde.
Kog saucen igen­nem og jævn med majsstivelse rørt ud i lidt koldt vand.
Smag til med salt og hvid peber og server sau­cen til et stykke stegt kød eller fjerkræ med kartofler til.
 
Energi pr. portion: 281 kj/57 kcal Protein: 13,3% Fedt: 28,7% Kulhydrat: 58%

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 992 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her