Logo

Mintgele

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 stor håndfuld friske mynteblade (ca. 50 gram)
4 dl kogende vand
1 spsk citronsaft
geleringsmiddel
½ kg sukker
 
Citronsaften kommes i det kogende vand, og derefter tilsættes myntebladene. Lad det koge ca. 5 minutter. Bladene sies fra.
Der hældes eventuelt lidt vand ved, så man har 4 dl i alt.
Geleringsmiddel kommes i og sukkeret tilsættes.
Det hele hår et opkog, skummes og hældes på små rene glas.
Lukkes først dagen efter når geleen er kold.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.064 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her