Logo

Miso suppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 l. fiskebouillon
250 g miso koncentrat
½ tofublok
30 g wakame-tang
100 g porre

Hak eller snit porren fint. Skær tofuen i små tern.
Kog fonden op, dæmp varmen og pisk misokoncentratet i.
Fordel tofuen, porre og tangen i små sippeskåle.
Hæld suppen over og spis så.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 854 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her