Logo

Mojo Picon Sauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 tørrede habanero peber
3 fed hvidløg
2 tørrede rød chili
½ tsk havsalt
¼ tsk spidskommen
1 spsk cayenne peber
2 ½ dl oliven olie
½ dl rød vineddike

Læg de tørrede habanero peber i blød i varmt vand i 15 minutter.
Hæld vandet fra og tør peberne godt.
Fjern frøene.
Knus peber, hvidløg, chili og salt til en fin masse i en morter eller blender.
Bland spidskommen og cayennepeber med.
Tilsæt olivenolie gradvist indtil det er helt mixet sammen.
Tilsæt vineddiken og en smugle vand hvis saucen er for tyk.
Der bliver knapt 4 dl

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.967 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her