Logo

Mors mandelpostej - vegetar

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g hel hirse
2 løg
1 stor persillerod el. 2 små
smør/olie
100 g mandler/nødder el. halvt af hver
2 dl kaffefløde
salt peber og krydderier efter egen smag
 
Hirsen overhældes først med koldt vand og derefter med kogende vand (for at fjerne bitterstofferne)
koges i 3 dl vand i 20-30 min
Imens hirsen koger, ordnes resten af fyldet:
Løg og persillerod rives og hakkes fint, svits begge dele i olie/smør
Bland den kogte hirse, mandler og svitsede løg/persillerod og hæld fløden i
Smag til med salt og peber samt de ønskede krydderier (det er vigtigt at krydre godt)
Bag postejen i en smurt, ovnfast form (gerne med noget højde på så den ikke bliver tynd, feks.: en rugbrødsform) til den bliver gylden - ca. 30 min ved 200°C.
Tips: Denne postej er et rigtig godt alternativ til kød, så hvis man er vegetar eller man får gæster der er det og man har svært ved at finde på noget at lave, så er dette et både nemt og billigt forslag som smager vidunderligt!

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 990 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her