Logo

Mousaka i stegeso

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g hakket oksekød
2 auberginer
1 fed hvidløg
3 løg
olie
rasp
1 ds flåede tomater
salt
peber
3 æg
1 dl hvedemel
2 dl mælk
1 bæger yoghurt naturel

Læg stegesoen (Römertopf) i vand 1 time før brug. Skær auberginerne i skiver og drys dem med salt. Lad dem trække i 30 minutter inden de tørres i køkkenrulle. Rist dem i olie på panden.

Svits herefter kødet med presset hvidløg. Hak de flåde tomater og løg fint. Kom det i kødet og smag til.

Lav en stuvning af hvedemel og mælk, kom yoghurt og æg i og smag æggemassen til med salt og peber.

Læg et lag af auberginer i stegesoen og kom skiftevis kød og auberginer i og til sidst hældes æggemassen over. Bages ved 170 º i ca. 45 minutter.

Serveres med grøn salat

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 989 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her