Logo

Nældepesto

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Prøven ny variant af pesto. Lige god til en salat og til en tallerken pasta med salami, mozzarella og friske jordbær.
 
1 dl pinje- eller valnøddekerner
1 ½ dl tæt sammenpakkede nældeblade
1 fed hvidløg
1 dl revet parmesan
lidt salt og peber
1 dl olivenolie
 
Rist nødderne på en tør pande eller i ovnen.
Skyl nældebladene grundigt og purer dem i blender eller foodprocessor sammen med de øvrige ingredienser.
Smag til og tilsæt evt. lidt urtesalt eller friske krydderurter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.758 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her