Logo

Nøddepostej

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g porre
40 g smør
1 fed hvidløg
250 g brune champignoner
100 g hasselnødder
3 tørre grahamsboller
1 spsk frisk timian
2 dl piskefløde
½ l mælk
2 æg

Porrene renses, snittes fint og svitses i smøret sammane med det pressesde hvidløg. Champignonerne rengøres og halveres og tilsættes. Lad det hele snurre i ca 8 min. Nødderne hakkes og bollerne skæres i tern. Tilsæt nødder og brødtern sammen med timian, lidt salt og peber. Der spædes til med mælk og fløde og blandingen koges igennem og afkøles. Tilsæt et æg af gangen i den afkølede blanding og fyld det hele i en smurt form eller ovnfast fad. Bages ved 175ºC i ca. 40 minutter.
Tips:Der kan bruges alm groft brød istedet for grahamsboller.
Severes enten varm som erstatning for en steg eller kold med salat og groft brød.
God som erstating for kød til vegetarer.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.849 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her