Logo

Nakkefilet m/ krydderurter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

750 g nakkefilet
1 tsk salt
1-2 stilkemerian
1 stilkbasilikum
1-2 kvistetimian
1-2 stilkepersille
1 tsk Maizena
1-1 ½ dl fløde

Kødet gnides med salt og lægges på et stykke smurt alufolie.
Krydderurterne lægges på kødet og folien pakkes om.
Pakken lægges på en plade i ovnen.
Stegetid 1 ¼-1 ½ time ved 200ºC, afhængig af filetens tykkelse.

Folien åbnes i den ene ende, og den dannede sky hældes i en gryde.
Fløde og Maizena piskes sammen og piskes i skyen.
Saucen varmes op og smages til med salt og peber.
Krydderurterne skrabes af kødet, og det skæres i skiver.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.538 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her