Logo

Nakkefilet stegt med rosmarin og hvidløg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

450 g nakkefilet
1 kvist rosmarin
2 fed hvidløg
salt
peber
olie til stegning
400 g kartofler
2 dl svinebouillon - terning
Maizena
½ icebergsalat
½ bakke cherrytomater (125 g)
dressing efter valg

Kødet krydres med salt og peber og steges af i panden sammen med rosmarin og hvidløg.
Steges ca. 15 minutter på alle sider.

Kødet stilles i ovnfast fad og tilsættes bouillon.
Steges ca. 40-45 minutter ved 160ºC og trækker yderligere 10 min.

Imens koges kartofler og salaten snittes og blandes med cherrytomater.

Bouillon fra steges sigtes fra, koges lidt ind og jævnes med en anelse Maizena.
Smag til med salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.235 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her