Logo

Nakkekam med rosmarin og citron

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 nakkekamskoteletter
4 skiver citron
1 lille bdt rosmarin
olivenolie
salt
peber

Varm olivenolie på en pande og steg kødet sammen med rosmarin og citron 4 - 5 minutte. Krydr med salt og peber. Tag kødet fra og hæld skyen henover. Lad det hvile lunt i ca 5 min. Server med en frisk salat og kogte kartofler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.906 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her